6 Kasım 2010 Cumartesi

2011 Model Opel Astra Sports Tourer ne zaman Türkiye ye gelecek ve kaç para?

2011 Model Opel Astra Sports Tourer resimleri

Opel Ocak ayında teslim edilmek üzere Opel Astra Sports Tourer satışlarına başladı.

Alman otomobil üreticisi Opel'in wagon sınıfta yer alan yeni Astra Sports Tourer modeli, Eylül ayından itibaren 46,389 TL’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla 2011 yılı Ocak ayı başında Türkiye’de satışa sunulacak. Bu yıl Türkiye'de 20. yaşını kutlayan Opel bir asrı geçen tarihi ve wagon segmentinde 50 yıldan fazla tecrübesi olan bir marka olarak pazara sunacağı yeni Astra ST modelinin gerek şık ve dinamik tasarımı gerekse yeni motor teknoloji ve seçenekleri ile dikkat çekecek. 1.4 litrelik 120 hp turbo ve 1.4 litre 140 hp’lik turbo benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.3 CDTi 95 hp’lik dizel motor, Opel Astra ST ile sunulacak motor seçenekleri. Yeni Astra ST’un en güçlü motor seçeneğini ise 1.6 litre 180 hp’lik benzinli motor. Otomatik şanzıman opsiyonu 1.4 litre'lik 140 hp turbo, 1.6 litre 115 hp ile 1.6 litre 180 hp turbo motor seçeneklerinde mevcut olacak. Yeni Astra ST Sports ve Cosmo olarak iki model seçeneğiyle satışa sunulacak.

Opel’in Almanya, Rüsselsheim’daki Uluslararası Teknik Tasarım Merkezinde tasarlanıp geliştirilen ve İngiltere, Ellesmere Port’daki üretim tesisinde üretilecek olan Astra Sports Tourer 2011 yılının Ocak ayı başında Türkiye’de pazara sunulacak. Türk otomobil severlerin ilk kez İstanbul Motor Show’da göreceği dinamik, kıvrak yol tutuşa sahip, geniş bagaj alanı sunan, Start/Stop teknolojisine sahip ve çevre dostu teknolojilerle donatılmış otomobili birinci sınıf kalite ve fonksiyonellik sunuyor.

Yeni Opel tasarım diline sahip Astra Sports Tourer 1,550 litreye kadar yük kapasitesi bulunan geniş yükleme alanına sahip. FlexFold özelliği Arka Koltukların tek bir düğmeye basılarak kolayca katlanabilmesine olanak tanıyor.

Astra Sports Tourer’ın atletik görünümü aynı derecede atletik sürüş özellikleriyle desteklenmekte. Astra Sports Tourer hatchback benzeriyle aynı yenilikçi arka süspansiyon ve mekatronik FlexRide şasini paylaşmakta. Sürüşe duyarlı ön farlar ve medikal olarak onaylanmış ergonomik ön koltuklarıyla segmentinde konfor ve güvenlik katmakta.

Dokuz farklı motor seçeneğinden oluşan geniş motor seçenekleri 70 kW/95 hp’den 132 kW/180 hp arasında. Yakıttan tasarruf ettiren Start/Stop teknolojisi gelecek yıl başında ilk olarak 1.3 litre CDTI motorda (70 kW/95 b) sunulacak.

Opel 1950lerin başlarında Avrupa'da vagon gövde tasarımı üreten ilk otomobil yapımcıları arasındaydı. Yeni Astra Sports Tourer tasarımda ve station wagon üretmede 50 yıldan fazla bir Opel tecrübesine sahip. (Habertürk)

0 yorum:

Yorum Gönder